Narudžbom prihvaćate ove uvjete.

U trenutku narudžbe proizvoda kupac izjavljuje da pristaje na Uvjete poslovanja, cijene i rokove dostave navedene na stranici proizvoda.

Proizvod se može naručiti kao Gost koji izjavljuje da je njegov identitet stvaran, da su podaci za isporuku točni, (adresa, telefon, e-mail) i da u slučaju da su isti netočni, narudžba nije valjana; uporaba lažnog identiteta smatra se pokušajem prevare i trgovac zadržava pravo da o tome obavijesti nadležne organe, blokira pristup korisniku, poništi popuste i onemogući pristup web stranici.

U slučaju da trgovac nije u mogućnosti isporučiti proizvod zato što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, trgovac će putem telefona ili pismeno obavijestiti kupca (putem njegovog e-maila s prethodno dobivenim podacima) koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke/ specificirati druge promjene narudžbe.

Odluči li se kupac otkazati narudžbu, trgovac će kupcu (ako je to slučaj) vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 7 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku.

Sve narudžbe smatrati će se kao ponuda kupca prema prodavaču, a prodavač ima pravo da ne prihvati nalog za narudžbu iz bilo kojih razloga. Kada kupac naruči robu koje trenutno nema na skladištu, biti će pravovremeno obaviješten o tome, te o periodu potrebnom za isporuku pošiljke.

Back to Top