Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09, 89/09, 133/ 09, 78/12 i 56/13), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od članka 36. do članka 55.

1. Opći uvjeti

TRGOVAC

Trgovac je obrt za trgovinu i usluge pod nazivom MALOČA, obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge, vl. Tomislav Maloča, Čemernica, Josipa Bendaka 18, koja posluje na internetskoj stranici www.maloca.hr ili www.shop.maloca.hr

KUPAC

Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu trgovcu, plati ga putem usluge internet bankarstva ili u banci (pošti ili FINI).

Slike i opisi

Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni i/ili potvrđeni su od proizvođača i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici shopa www.shop.maloca.hr nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda.

Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u danu kojem je izrađena narudžba te ako je ista plaćena po zaprimljenoj ponudi do kraja dana. Naknadne ponude mogu se promijeniti bez prethodne najave i promijenjena ponuda ne utječe na prethodno napravljene narudžbe!

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Prodavatelj posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl.
Također napominjemo da kod mirisnih svijeća sam miris i intenzitet može varirati ovisno o osjetu mirisa svakog pojedinog Kupca.

Razlike u nijansama boja mogu se pojaviti zbog podešavanja prikazivanja i ovise o opremi kojom Kupac pogleda slike (tamnije/svjetlije, žarke/blijede nijanse); moguće razlike u nijansama boja ne znače da je proizvod nesukladan i Trgovac se ne može penalizirati zbog toga, pogotovo kad Kupac ima pravo povratka proizvoda u zakonskom roku.

Izjava o proizvodima

Trgovac jamči da će proizvod, ako se koristi pravilno i u skladu s priloženim uputama i/ili uputama danim u komunikaciji sa Kupcem, u jamstvenom roku pravilno funkcionirati. Jamstvo počinje danom kupovine. Svi proizvodi prikazani na www.shop.maloca.hr su izrađeni od trećih strana i Trgovac izjavljuje da ima jedinstveni položaj prodaje robe.

Jamstvo

Jamstvo za svaki proizvod će biti istaknuto uz opis proizvoda. Kupac je dužan čuvati račun cijelo vrijeme jamstvenog perioda. Jamstvo za tehničke proizvode vrijedi samo ako je proizvod bio pravilno korišten. Sve cijene prikazane na www.shop.maloca.hr uključuju PDV u stopi od 25%. Valuta prikazana na www.shop.maloca.hr je hrvatska kuna (HRK).

Kupnjom proizvoda kupac izjavljuje da prihvaća uvjete poslovanja. Navedene odredbe mogu biti promijenjene i važeći su/primjenjuju se uvjeti u trenutku naručivanja. Kupac je obvezan napraviti uvid u ažuriranja ovih uvjeta poslovanja.

Back to Top