Vjerujemo u ono što radimo

Unatoč tome što smo svakodnevo izloženi jeftinim a ujedno i ne kvalitetnim proizvodima naš obiteljski obrt Maloča od 2014. nastoji biti nešto što će kupci prepoznati i što će u krajnjem slučaju biti sinonim za kvalitetu. Upravo zato nismo išli na razna imena naziva našeg obrta već smo htjeli nastupati s obiteljskim prezimenom na tržištu i tako jamčiti našim kupcima za kvalitetu i pouzdanost a tako kaže i naš slogan… Maloča – svijeće s potpisom.

Politika našeg obrta je jasna, personalizirati proizvod i da svaka svijeća prođe kroz ruke naših djelatnika, da osjete ono što rade, da se prepuste kreativnosti i u konačnici kada radite taj posao kao mi s ljubavlju onda je rezultat i više nego jasan.

Mirisne svijeće moraju mirisati, tu misao vodilju imamo na umu od samog početka poslovanja, kada kupac kupi svijeću želi da ona i miriši a ne da miriši samo dok se okrenete. Tehnologija kojom mi radimo omogućava da svijeće upravo miriše od svog samog početka gorenja pa sve do kraja a ponekad znamo i sami možda i pretjeramo u mirisima :)

Jedinstveni i zaštićeni lampioni s porukom, naša vizija bila je izaći na tržište s nečim novime, osmislili smo a ujedno i zaštitili u Hrvatskom državnom zavodu za intelektualno vlasništvo jedinstveni lampion s porukom, poruka koje smo stavili u opticaj imamo tridesetak a kupiti ih možete putem naše stranice ili u prodavaonicama diljem Hrvatske.

Back to Top